Ctrl+A Suceava BETA

Ctrl + Radu CIOBANU

Cum şi când te-ai apucat de blogging?

Bună întrebare… la „cum” nu prea aş avea un răspuns doar din simplul fapt că nu mai ţin minte care a fost treaba atunci. Ştiu doar că mi s-a părut interesant să am şi eu un blog care, la inceput, îl citeam doar eu. Când? În mai 2008 am pătruns serios în lumea blogosferei. Încă mai insist să mai stau pe aici…

Ce beneficii crezi că ţi-a adus blogul?

În afară de faptul că am cunoscut oameni noi, nu prea am avut nici un beneficiu (nici nu mă aştept la ceva anume). Scriu doar ce-mi vine şi încă nu am cine ştie ce ţel suprem de urmat cu toată chestia asta. E doar pentru f**king fun of it (sunt discret şi cenzurez). Probabil dacă o să ajung la un anumit level o să încep să am mai multe beneficii, posibil şi pe plan material – ca la Mario: dacă mănânci ciuperca aia devii tare şi le-o dai la toate ţestoasele alea care scuipă foc şi după salvezi prinţesa… ăla beneficiu!

Cât de eficient consideri că este blogul ca instrument de comunicare?

O adevărată rampă de lansare. De la lucruri scrise la audienţă e un pas destul de mare iar asta nu înseamnă că toate prostiile scrise te fac blogger, nu poţi fii de exemplu un blogger de ţeapa OTV… ai fi exact o adunătură de terci şi nu ai realiza nimic. Cu destulă răbdare si efort mare ajungi şi pe undeva sus.

Ce înseamnă Internetul pentru tine?

Pot să fac ca la ora de informatică din clasa a 5-a? E o sursă de informare! Şi ca să demonstrezi că eşti cult, lângă „sursă” pui „vastă”. Mulţumesc.

Ctrl+A Suceava / Radu CIOBANU

Lasă un comentariu

Go away!