Ctrl+A Suceava BETA

Ctrl + Honey CRAMARIUC

Cum şi când te-ai apucat de blogging?

Cred că prima dată m-am apucat în primavăra lui 2007. Sper să nu greşesc. Era un blog axat pe monden, pe VIP-uri şi ce se întâmpla în showbiz. Prostia mea a fost că nu m-am ţinut de el dar, în primul rând, că nu am ales altă nişă. Aveam nevoie de prea mult timp şi prea multe resurse pentru a face un blog serios în domeniul showbiz-ului. Aşa că am abandonat ideea, iar blogul ZOnline a apărut la începutul lui 2009. De fapt am mai avut o tentativă prin august 2008, dar a eşuat. De data asta sunt hotărât să mă ţin serios de treabă. Până acuma mi-a ieşit… Ce va fi in viitor, încă nu ştiu.

Ce beneficii crezi că ţi-a adus blogul?

Beneficii… Ce-s alea?! Până acum nu mi-a adus niciun beneficiu, dar nici nu am umblat după ele. Materiale vorbesc. Dar mi-a mai adus cate o replică de genu’ „Waw! Ai blog?! Fain!” Asta de la prieteni… Se poate trece la beneficii?! În viitor, dacă voi vedea că sunt pe drumul cel bun, voi încerca să obţin beneficii. Până atunci e mai mult de fun.

Cât de eficient consideri că este blogul ca instrument de comunicare?

Păi, să vedem. E unul dintre cele mai eficiente instrumente de comunicare, mai ales că-ţi poţi înşirui ideile, dorinţele, frustrările, pasiunile fără limită. E mai eficient decât multe alte site-uri sau medii de comunicare, dar are şi el anumite minusuri. Şi-mi este lene să enumar o parte din ele…

Ce înseamnă Internetul pentru tine?

Aer?! Ce întrebare e asta?! Pentru tine ce înseamnă?! Poţi trăi fără online? Eu zic că nu. Pentru că nici eu, nici tu, nici altă persoană din online nu se va simţi bine atunci când nu are acces la o conexiune, atunci când semnalul WiFi e prea slab sau te-a lăsat bateria de la telefon. Am sau nu dreptate?! Hai, te-am pupat că am de scris. Baftă!

Ctrl+A Suceava / Honey CRAMARIUC

Lasă un comentariu

Go away!