Ctrl+A Suceava BETA

Ctrl + Alexandra GIRIGAN / Alejandra

Cum şi când te-ai apucat de blogging?

Cel de acum e al treilea blog al meu. Pe primul nu l-am făcut public, pe al doilea puneam câte o piesă care-mi plăcea mie, scrisesem câteva citate din cărţile pe care le citeam, dar l-am închis când a început să-l citească maică-mea. Pe cel actual scriu câte o compunere când mi se face dor de şcoală şi teme acasă. Nu-mi aduc aminte când m-am băgat printre blogări. Eram prin liceu, oricum.

Ce beneficii crezi că ţi-a adus blogul?

Nu cred că mi-a adus beneficii. Nu pentru asta l-am făcut. Poate câte un “îmi place cum scrii, nu mă aşteptam”, sau ceva asemănător de la vreo doi cunoscuţi. Ăsta-i un plus la orgoliu, acolo.

Cât de eficient consideri că este blogul ca instrument de comunicare?

E o alternativă a YM-ului, prin care-ţi poţi exprima frustrările fără să fii întrerupt. Ha, ha! E cât se poate de eficient şi spun asta gândindu-mă că am cunoscut ceva oameni interesanţi prin intermediul blogurilor lor.

Ce înseamnă Internetul pentru tine?

Primul lucru pe care “pun mâna” când mă trezesc şi ultimul pe care-l zăresc înainte să adorm. E cea mai importantă sursă de informaţii şi intru în sevraj dacă nu-l am. Sună a boală, ştiu. Mă consolez cu idea că nu sunt decât o altă oaie din turmă din punctul ăsta de vedere.

Ctrl+A Suceava / Alexandra GIRIGAN / Alejandra

Trackbacks/Pingbacks

  1. Uite-oleacă! « uneori seara cred că ştiu…
Lasă un comentariu

Go away!