Ctrl+A Suceava BETA

Tâmpenia zilei

Adevărul de seară a reușit să o dea iar în bară, de data aceasta cu Zona Verde II.

28 August 2010 / Adevărul de seară

Evenimentul s-a desfășurat pe tot parcursul zilei de sâmbătă (nu doar de la ora 20:00) și nu duminică. Au avut loc concursuri de graffiti, role, biciclete și skate – deci, sunt patru și nu trei cum ați publicat voi. Ce legătură are fotografia alăturată articolului cu evenimentul!?

Totuși… În redacție aveți Internet și telefoane care funcționează. De ce nu le folosiți?

Comentarii (2)

 1. bobby stroe

  21 septembrie 2010 → 15:10

  Dacă ai să cauți cuvântul ”presă” în dicționar, ai să găsești foarte multe întelesuri acolo. Alege și tu la întâmplare, că așa fac și ei.

  Răspunde

 2. Dan

  17 octombrie 2010 → 09:23

  Voi, astia din Suceava, inca n-ati invatat cum sta treaba cu Adevarul de Seara… Redactia de aici nu e una clasica (cum e la Monitorul, Obiectiv ori Crai nou) ci un fel de copil cu mai multe mame… Deci, ingredientele-s urmatoarele: se ia o redactie de 3-4-5 persoane, angajate la Suceava.. Astia se documenteaza si scriu articolele pe care le trimit mai departe la editorii din Iasi… Astia taie si spanzura textele de fac harcea parcea din ele… Apoi… mai apar si redactorii sefi, adjuncti si de care or mai fi si taie iar si spanzura textele… Si uite asa apar tot felul de gogomanii.. Ca doar stie Iasiul ce se petrece in Suceava?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Go away!