Ctrl+A Suceava BETA

Messengeru`l are alta varianta

Să greșești este omenește. Să-ți susții greșelile evidente și să arunci cu bolovani în cel care îți atrage atenția, este stupid.

În primul rând, tu nu vei progresa niciodată, iar celor care încă le mai pasă de acțiunile pe care le întreprinzi te vor lăsa în lumea ta, acolo unde soarele apune direct proporțional cu vârsta, iar în cele din urmă ori te redresezi, ori suporți consecințele, vrei nu vrei.

Messengeru`l are alta varianta

A mai scris și Dinu ZARĂ despre ridicolul din blazonul unora.

Comentarii (9)

 1. dinu

  21 decembrie 2010 → 16:04

  irecuperabil

  Răspunde

 2. Tudor

  21 decembrie 2010 → 22:39

  trist!

  Răspunde

 3. Bogdan Croitor

  22 decembrie 2010 → 22:07

  Parerea mea este urmatoarea: am copiat (incercat sa copiem) modelul americanilor, acela de a prescurta unele cuvinte in conversatiile online tip chat/sms pentru a scurta din timpul de scriere. Doar ca noi, romanii, nu ne-am oprit doar la prescurtarea unor cuvinte (care si asa sunt prescurtate gresit/eronat majoritatea), ci am inceput sa inlocuim unele litere cu altele asemanatoare (‘s’ cu ‘j’ ; ‘c’ cu ‘k’ ; etc.) stricand astfel si mai mult limba romana. Astfel s-a ajuns ca unii elevi sa scrie si in mediul off-line (la scoala de exemplu) la fel cum scriu pe chat.

  O mai zic inca odata: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

  Răspunde

 4. tudor p

  28 decembrie 2010 → 15:32

  Rusine tie, cel cu scris roz, si multora ca tine. ” messengeru’l “, cu apostrof inainte de l, si alte greseli din astea, sunt ridicol de rusinoase.
  Respect pentru cel cu scris negru, serios.

  Răspunde

 5. ALINA

  7 ianuarie 2011 → 15:33

  RUISNE CELUI CE A SCRIS CU ROZ……Respect pt cel ce a scris cu negru…a dat dovada de intelept faptul ca l-a lasat pe ala sa spuna ultimul cuvânt si prost….Uite asa toti scriu si la scoala cum scriu pe messenger…Asa ceva nu e corect…Pt ca Limba Română e una….iar VOI O DATI DE PĂMÂNT CU LITERELE VOASTRE DE C***T….DE CE SA NU SCRIETI CORECT?E GREU?Sunteti romani sau tigani?

  Răspunde

 6. ALINA

  7 ianuarie 2011 → 15:35

  Bine ai spus Bogdan…..Asa este…

  Răspunde

 7. Ovidiu

  2 februarie 2011 → 21:09

  Felicitari! Un un post bun, de valoare, ar fi si mai bun daca astfel de pusti ar constientiza ca astfel de greseli intra in obisnuinta…iar la o varsta mai inaintata vor avea de suferit pe plan profesional…(daca acel roz nu era chiar asa de roz, era cu mult mai bine…:) ).

  Răspunde

 8. Alex

  3 februarie 2011 → 11:31

  Uite pentru ei am început proiectul scri.ro.

  Răspunde

 9. alejandra

  15 februarie 2011 → 22:03

  permite-mi să…
  “Messenger-ul”, dacă tot (sau “messenger-u` “, da` nu elida u-ul) şi “cei cărora”, în loc de “celor care”. :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Go away!