Ctrl+A Suceava BETA

Ctrl + Bogdan ŢURCANU

Cum şi când te-ai apucat de blogging?

Cu toate că site-ul personal există la adresa actuală încă din 2005, pâna în noiembrie 2007, când am instalat platforma WordPress pe serverul meu, nu am considerat blogul ca o necesitate. Cu toate acestea, activitatea pe blog am început-o în aprilie 2008.

Ce beneficii crezi că ţi-a adus blogul?

Nu urmăresc obţinerea unor beneficii personale din acest blog ci să aduc eventuale beneficii altora prin scurtele idei, sugestii, tutoriale pe care le scriu în urma diferitelor implementări, teste legate de IT în general şi reţelistică, open-source în particular.

Cât de eficient consideri că este blogul ca instrument de comunicare?

Consider că blogul reprezintă un mod de comunicare sărac, unidirecţional, de la mine către cititori, lipsind interacţiunea, chiar dacă aceştia au posibilitatea de comenta articolele. Fiind un mijloc de comunicare scris, sunt lucruri care nu se pot exprima ca şi în comunicarea verbală.

Datorita faptului că nu pot avea un control asupra celor la care ajunge mesajul postat pe blog, evit discuţiile despre lucrurile prea personale, axându-mă în special pe lucruri tehnice. Totuşi, ţinând cont că multe persoane apropiate îmi urmăresc blogul, uneori trec peste această regulă.

Ce înseamnă Internetul pentru tine?

Internetul reprezinta un instrument de lucru, pe care îl folosesc zilnic. Acesta este o cale uşoară şi eficientă de documentare în domeniile de care sunt interesat. Apoi o modalitate de a efectua cumpărături, de a plăti servicii şi chiar un mijloc de socializare.

Ctrl+A Suceava / Bogdan ŢURCANU

Lasă un comentariu

Go away!