Ctrl+A Suceava BETA

Ctrl + Adrian NECHIFOR

Cum şi când te-ai apucat de blogging?

De blogging m-am apucat din plictiseală şi curiozitate, asta întâmplându-se pe data de 14 Noiembrie 2007, deci peste două luni fac doi ani. După aproape doi ani, datorită blogulu,i am învăţat destul de multe lucruri despre online. Acum mă gândesc să trec pe un domeniu propriu, să fac şi un fel de “rebranding” dar asta se va întâmpla când îmi va trece lenea şi voi scrie măcar un articol propriu pe zi.

Ce beneficii crezi că ţi-a adus blogul?

Beneficii? Materiale zero, cu toate că în viitor, mai ales după venirea unui domeniu propriu şi după ce mă voi ocupa cu adevărat de blog, nu exclud să îmi aducă şi bani. În schimb mi-a adus beneficii pe care le-am menţionat în primul răspuns, cum ar fi cunoaşterea lumii din online, am aflat ce înseamnă un blog, indirect am aflat de reţele precum Twitter, lucruri care la un moment dat mă vor ajuta. Pe lângă aceste beneficii mă simt bine când mă contactează oameni pe e-mail sau mă sună să mă întrebe diverse chestii despre automobile.

Cât de eficient consideri că este blogul ca instrument de comunicare?

Foarte eficient! Prin intermediul unui blog poţi afla de ce lucruri este interesată o anumită persoană, pot să spun că parţial poţi cunoaşte un om prin intermediul blogului său. Bine-nţeles dacă aş vrea să fac cunoştinţă cu cineva aş prefera să ies în oras la un suc/cafea/bere dar m-ar ajuta ca persoana în cauză sa aiba şi un blog, pentru a afla mai multe despre ea într-un timp mai scurt. Pe lângă acest motiv, un blog este eficient pentru că poţi face un fel de jurnalism fără a scrie cu adevărat în presă unde există cenzură / articole la comandă / nu poţi fi critic cu cine şi cu ce vrei.

Ce înseamnă Internetul pentru tine?

înseamnă mult dar nu tot. Cu ajutorul Internetului am aflat şi voi afla în continuare foarte multe lucruri interesante şi folositoare, care pe varianta clasică (biblioteci, presă scrisa, cărţi) ar fi fost mult mai costisitor şi mai scump să le aflu. Internetul cred eu că este foarte folositor când ai nevoie de… de orice (teoretic poţi învăţa şi cum să faci sex). Problema este că majoritatea oamenilor în loc să ia de pe Internet ce este folositor cu adevărat, stau toată ziua pe Hi5, Yahoo! Messenger şi YouTube. Nu zic nu, şi eu am cont pe Hi5, folosesc Yahoo! Messenger şi YouTube, dar astea sunt chestii adiacente. Sunt de părere că dacă tot arzi timpul pe Internet în loc să fii la o bere, măcar arde-l cu folos.

Ctrl+A Suceava / Adrian NECHIFOR

Lasă un comentariu

Go away!